Mikrofonpárbaj a "színes városért"

A Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál keretében az elmúlt hetek során a város egyre több pontján összesen 11 tűzfal válik/vált képzőművészeti alkotássá.

A Színes Város programja az, hogy a művészetet az emberek szeme elé kell helyezni, hogy ne csak elzárt helyeken, a kiválasztottakhoz jusson el. Adta magát, hogy hasonló elvek mentén, a mikrofonhoz mindenkinek hozzáférést biztosító Slam Poetry Mozgalommal együtt ünnepeljük a város egyenszürke falainak kiszínesedését, a művészetek szabadságát. Ezért a programsorozat egyik rendezvényeként kerül közönség elé a Grand Slam Poetry párbaj.

Szeptember 17-én, fél nyolctól a legjobbak közül nyolcan párbajoznak a Corvintetőn. A továbbjutókról és a végső győztesről a nézők fognak dönteni! A versenyzők: Süveg Márk Saiid, Kemény Zsófi, Simon Márton, Horváth Kristóf, Tengler Gergely, Terján Nóri, Bencsik Ádám Ponza, Kupa Julcsi.

Az esten fellépnek a Kerület Slam helyezettjei és egyéb meglepetések is várhatók. Ott lesz többek között Basch Péter, Bárány Bence, Molnár Péter és Bock Balázs is. A házigazda: Mavrák Kata Hugee és Németh Péter Mc Zeek, a lemezjátszók mögött Chi Korea.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.