Mezei nyúl, koporsópróba és óvszerek a bécsi éjszakában

A bécsi Múzeumok hosszú éjszakáján az Albertinában  Dürer híres akvarelljét, a Mezei nyulat  is láthatják az érdeklődők. Ezt a művet öt évente csak egyszer állítják ki.
Az ORF magyar nyelvű híreiben számol be arról, hogy október elsején felborul a bécsi múzeumok csendje. A Múzeumok hosszú éjszakáján 130 intézmény különleges kiállításokkal, tárlatvezetésekkel  várja közönségét.

A világ legnagyobb meteoritgyűjteményével rendelkező Természettudományi Múzeum például a Willendorfi Vénusszal toboroz látogatókat, amely a rendezvény egyik plakátarca is - Írja a volksgruppen.orf.at.

Régi, bizarr vendége az éjszakai rendezvényeknek a a bécsi Temetkezési Múzeum, ahol a különleges alkalomból bárki kipróbálhatja, hogy mennyire kényelmes egy koporsó, de temetői dalokat és anekdotákat is hallgathat.

Újonnan csatlakozott a rendezvényhez a Condomi-Museum, ahol az érdeklődők több mint háromszáz érdekes, különleges és vicces kiállítási tárgyon keresztül ismerhetik meg az óvszerek és a biztonságos szex történetét.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.