Tűzfalfestő kerestetik

Augusztus végén újra megrendezik az egy hónapos falfestő programsorozatot, a Színes Város Budapest Fesztivált. Az idei tematika a városra, a vízre és a budapesti fejlesztésekre épül majd.

A 2014-ben indult fesztivál célja, hogy magyar és külföldi alkotók színesítsék Budapest belvárosának tűzfalait, és egyéb kültéri felületeit. Idén is számos új felületet festenek majd meg, e mellett a programok területén is jó pár újdonságot ígérnek a szervezők.

A pályázathoz nem szükséges más, csak egy portfólió elküldése a szinesvaros.hu-n található elérhetőségek bármelyikére. Az alkotókat és a terveket szakmai zsűri bírálja el.

Eddig 22 művész több mint 20 művészeti projektet valósított meg a Színes Város Budapest Fesztivál keretein belül, amelyet Magyarország első tűzfalszínesítő szervezete, a Színes Város Csoport szervez. A szervezet nevéhez immár közel 20 ezer négyzetméternyi falfelület kiszínesítése fűződik az egész országban. A fesztivál idén Budapest Főváros Önkormányzata, a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. és a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. támogatásával jön létre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.