Mary Poppins visszatér

A Disney stúdió bejelentése szerint a klasszikus Mary Poppins-film folytatása 2018 karácsonyán debütál az észak-amerikai mozikban, a címszerepet Emily Blunt alakítja majd.

A Mary Poppins című zenés filmet Julie Andrews főszereplésével 1964-ben mutatták be. A folytatáson évek óta dolgozik a Disney filmstúdió, amely kedden hozta nyilvánosságra azt is, hogy a produkció a Mary Poppins Returns (Mary Poppins visszatér) címet kapta - közölte a The Hollywood Reporter.

A csodálatos nevelőnőről szóló filmet Rob Marshall rendezi P. L. Travers regényei nyomán. A musical forgatókönyvét David Magee írta. A film zenéjét Marc Shaiman komponálja, az eredeti betétdalokat szintén Shaiman szerzi a dalszövegíró Scott Wittmannel.

Az első Mary Poppins-regényt 1934-ben publikálta P.L. Travers. Az írónak 1935 és 1988 között hét további regénye jelent meg a nevelőnő és a Banks-család kalandjairól.

A Mary Poppins Returns az 1930-as évek gazdasági válságának idején játszódik Londonban. Jane és Michael Banks már felnőttek, és egy családi tragédia után Michael három gyerekével együtt felkeresik egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.