Már megint első a Barátok közt

Néhány hétig csak a második legnézettebb műsor volt az RTL Klub napi szappanoperája. Az elmúlt héten azonban megint élre tört.

Ha egyszer beépült a néző tudatába, nehéz onnan kiverni. Ideig-óráig elpártol tőle vagy néz egyéb műsort is, de minden mást megun, Berényiéket nem. Nem és nem.

És úgy látszik, a Vacsoracsatát sem. A tévékritikusok csodálkozhatnak rajta, szidhatják az ötletgazdát is, boronghatnak a néző elvárások színvonala miatt, de az emberek újra és újra leülnek megnézni. Egy hetilapban találtam egy olvasói levelet, amelynek íróka hosszan sorolja kifogásait, amelynek jogosságát azzal támasztja alá: „Nagyon sok adást megnéztem." Hát így.

A filmek sorát a Az utolsó gyémántrablás vezeti. Hát persze Woody Harrelson , Salma Hayek! És ezúttal még Pierce Brosnan is elviselhető. Azért nálam a Pofa be! című francia film megelőzi. Micsoda komédiások: Gérard Depardieu meg Jean Reno! A mi listánkról egyetlen hellyel mégis lecsúszott (csak 1 093 166 nézője volt). De örülök, hogy 18-49 évesek körében a 9. helyet szerezte meg.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.