Már perelik is a Sony Picturest

Ha a felhajtást nézzük, Seth Rogen és James Franco vígjátéka, a Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor elleni merényletről szóló Az interjú már most az elmúlt évek egyik fontos filmje lehet, de a gyártó, a Sony Pictures többszörösen is megfizet érte. Nem elég, ugyanis, hogy a stúdiót 500 millió dolláros kár érte egy valószínűleg Észak-Korea által indított hackertámadás miatt, most egyik betétdal miatt perelik a céget.

Jelentkezett legalábbis egy Egyesült Államokban született koreai énekesnő, Yoon Mi-rae (Natasha Shanta Reid), aki azzal vádolja a Sonyt, hogy az egyik számát az ő beleegyezése nélkül használták fel a filmhez, és természetesen jogdíjat sem fizettek neki. Az énekesnő kiadója, a Feel Ghood Music is ezt erősítette meg, szerintük ugyan a Sony kezdeményezett tárgyalásokat a zene felhasználásáról, ezek viszont egy ponton abbamaradtak, és csak a film megjelenése után lett világos a kiadó számára, hogy a dalt szerződés és engedély nélkül felhasználták – írja a VS.

Az interjút csütörtök óta vetítik az Egyesült Államokban, de egyelőre csak a mozik töredéke tűzte műsorra. A YouTube-on már szerda óta fent van, és eddig összesen 1,5 millióan töltöttek le.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.