Manu Chao és Marcus Miller a Budapest Parkban

Új látványosságokkal várja csütörtöktől az érdeklődőket a Budapest Park a fővárosban. A nyár folyamán a több száz zenekart és dj-t felvonultató programhelyszín látványvilágával is igyekszik vonzani a látogatókat. Megújul a Retrokert dekorációja és a Dance Aréna külalakja. A Bunker Galéria a légópincéből a felszínre költözik és kortárs videoművészettel, valamint kortárs kiállítások programajánlóival várja egész nyáron az érdeklődőket.
A galéria régi helyére szabadulószobák költöznek, hat különféle - könnyűzenéhez vagy szórakozáshoz köthető - pályával. A Nagyszínpad mellett a teljes szezon alatt nagyméretű ledfal adja a megújult fénytechnikát. "A Park előtt, a főbejáratnál, a szivárványszínű fasor szegélyezte zöld területen egy burkolólapokból kialakított óriás zippzáron érkezhetnek a vendégek" – mondta Rimóczi Imre építész, a Park művészeti vezetője.

A Budapest Park idén is a hazai pop-rock szcéna legjelesebb koncertjeit tűzi műsorra: itt ünnepli 70. születésnapját Hobo, 15. születésnapját a 30Y, de fellép a tízéves Kiscsillag és a vele egyidős Vad Fruttik. Legújabb lemezét mutatja be a Brains, a Hősők és a szintén tízéves Irie Maffia. Nemzetközi sztárok is érkeznek a helyszínre, mások mellett a Manu Chao, a Wu-Tang Clan, az Anti Flag vagy a Bad Religion és Marcus Miller

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.