Mama, te nem ismered az Ivan&The Parazolt?

Miután a legutóbbi bulin csaknem kirúgták a ház oldalát a rajongók, az Ivan & The Parazol december 1-én a budapesti Corvintetőre szervezte a következő nagykoncertet. A program gerincét az októberben megjelent új nagylemez, a Mama Don’t You Recognize Ivan & The Parazol? dalai képezik.

Az Ivan & The Parazol alig több mint két éve alakult, de máris komoly sikereket könyvelhet el. A hatvanas-hetvenes évek zenei örökségéből merítő, fiatalos lendületű rockbanda idén megnyerte a Hard Rock Rising nemzetközi tehetségkutató verseny hazai döntőjét, tavaly pedig jelölést kapott az MTV: Brand New programjára is. Az Ivan & The Parazol október végén jelentette meg első nagylemezét Mama Don’t You Recognize Ivan & The Parazol? címmel. Az albumon tíz dal kapott helyet, köztük a már jól ismert Take My Hand.

Őrület volt a legutóbbi, iSKOLA Klubban tartott buli. Teltház volt, a közönség csaknem kirúgta a ház oldalát. Valami hasonló várható december 1-én, a Corvintetőn, ahol este 10 óra után kezdünk. A bulit a We Are Rockstars indítja 9 órától, akikkel már koncerteztünk korábban – mondta lelkesen Iván, az együttes frontembere. – A program nagy része az új nagylemez anyagára épül, de néhány régi dalt is hallhatnak tőlünk. A belépő 1200 forintba kerül.

Még a fővárosi koncert előtt Pécsre utazik az együttes, a Pécsi Est Caféban november 23-án este 9 órától lépnek fel. A következő vidéki előadás pedig Kecskeméten a Tudomány és Technika Házában lesz december 8-án, szintén este kilenctől. Ezt megelőzően rendhagyó közönségtalálkozót és dedikálást tartanak a Drum and Monkey kiadó jóvoltából december 7-én, Budapesten, az Almássy téren, a Musicland CD boltban, 18 órától. Ebből az alkalomból akusztikus formában előadnak három dalt is. Hogy melyiket, azt a közönség döntheti el. A zenekar Facebook-oldalán ugyanis szavazást indítanak, és azokat a számokat játsszák a közönségtalálkozón, melyek a legtöbb voksot kapják. Azért is lesz különleges alkalom, mert ezek a dalok még sosem szóltak korábban akusztikus hangszerelésben.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

 

Ivan & The Parazol
Ivan & The Parazol
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.