Magyarországon is robbantott A galaxis őrzői

Az idei év legváratlanabb sikerét hozó Disney-film itthon sem okozott csalódást, az első napon több mint 23 ezer néző látta és 33 millió forint bevételt hozott, s ez 2014 legjobb nyitónapja volt.  
A James Gunn által rendezett, Marvel-képregényből készült látványos sci-fi film az idei nyár egyik váratlan meglepetésének bizonyult. Az Egyesült Államokban két héttel ezelőtt bemutatott alkotás bevétele mostanra meghaladta a 330 millió dollár bevételt világszerte. A Chris Pratt és Zoe Saldana főszereplésével készült A galaxis őrzőit a hazai és a külföldi kritikusok is szinte kivétel nélkül imádták, többen is a Csillagok háborújához hasonlították.

Itthon is fokozott várakozás előzte meg A galaxis őrzői bemutatóját, az augusztus 14-i premier első adatai szerint pedig 2014 eddig legnépszerűbb filmje érkezett meg a mozikba, idén még nem volt olyan alkotás, amelyre a premier napján országszerte több mint 23 ezren váltottak jegyet.

A folytatás várhatóan 2017-ben érkezik, a rendező ugyanis rögtön a sikeres premier után belekezdett a második rész forgatókönyvének megírásába.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.