Magyarországon forgat az Avatar sztárja

Sam Worthington főszereplésével Budapesten forgatják a Hunter's Prayer című, Európában játszódó akció-thrillert. A magyarországi forgatást megelőzően a stáb már négy hétig forgatott Yorkshire-ben.
Az izgalmasnak szánt thriller középpontjában egy magányos merénylő – Lucas (Sam Worthington) – áll, akit egy fiatal nő – Ella (Odeya Rush) – megölésére béreltek fel. Lucas végül képtelen meghúzni a ravaszt, így a terv meghiúsul, macska-egér játék veszi kezdetét. A két főszereplő kényszerszövetséget köt, közösen menekülnek. Európa-szerte könyörtelen hajsza zajlik, az egyetlen remény a túlélésre, hogy megtalálják és bíróság elé állítják a lány családjának gyilkosait.

A film fő helyszíne Budapest és környéke: Svájc, Franciaország és Anglia "dublőreként", tehát a magyar főváros sokadszorra ismét a kontinens boldogabbik felét alakítja.

– Nagyon örülünk, hogy ismét együtt dolgozhatunk Sam Worthingtonnal Budapesten. Korábban az Adósság című filmünkben szerepelt, akkor járt nálunk először – mondta a Pioneer-Stillking ügyvezető igazgatója és a Hunter's Prayer egyik executive producere, Kemény Ildikó.

Andy Vajna előtt sem ismeretlen Jonathan Mostow: Terminátor 3: Gépek lázadása című produkciójában foglalkoztatta rendezőként.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.