Magyar Lolka vs. Lengyel Bolka

Aki érdeklődik a lengyel kultúra iránt, annak holnap a Merlinben a helye! Érdekes programmal készülnek a szervezők, kora este két régi lengyel filmszatírát vetítenek, magyar felirattal.

Aki érdeklődik a lengyel kultúra iránt, annak holnap a Merlinben a helye! Érdekes programmal készülnek a szervezők, kora este két régi lengyel filmszatírát vetítenek, magyar felirattal. A Lányok eladósorban című 1982-es film három lány varsói randi-kálváriáját mutatja be, a Gyertyafényes party 1975-ös alkotás, nem mindennapi filmélménynek ígérkezik. Bepillantást nyerhetünk a szocialista idők jegyrendszerébe, és láthatjuk, hogyan készülődik egy házaspár rokonaik fogadtatására, nem éppen önzetlenül, hisz a vendéglátásért cserébe nyári vidéki vakációt szeretnének.

A retro-filmek után egy lengyel csapat lép fel, a Des Des. Zenéjükben több ismert banda hatása érződik, egy kis Jamiroquai, egy kis Bee Gees, megspékelve egy kis Daft Punkkal. A feltörekvő lengyel fiúk zenéje viszonylag populáris, ideális egy táncos bulihoz. Aki a fent említett zenekarokat szereti, az biztosan élvezni fogja a funkys beütésű elektronikus zenét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.