Magyar dizájn Dubaiban

A Design Days Dubai-on mutatkozik be a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME), az IVANKA és az ÜVEG/HÁZ. A Design Terminál magyar tervezőket juttat ki a Közel-Kelet legnagyobb design eseményére.

A Design Days Dubai a Közel-Kelet és Dél-Ázsia legjelentősebb design kiállítása és vására, ahol a vezető nemzetközi tervezők és galériák mellett a feltörekvő tehetségek is megjelennek a világ minden tájáról.

A Design Terminál közreműködése révén a mára már nemzetközi hírnévvel büszkélkedő IVANKA Beton Designnal, az Európa top 100 design iskolája között számon tartott MOME-val, és az egyedi kivitelezésű üvegtárgyairól híres ÜVEG/HÁZ-zal találkozhatnak a programsorozat látogatói 2014. március 17-21. között.

A márkák kiválasztásában a hazai tervezők közel-keleti promóciójában évek óta eredményes Hybridart Management volt a Design Terminál szakmai partnere. A magyar standon három olyan márka kap megjelenési lehetőséget, mely termékeivel és szolgáltatásaival kiemelten versenyképes lehet a térségben.

A magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős Design Terminál idén immár második alkalommal segíti a hazai márkák megjelenését nemzetközi piacokon. Februárban a London Fashion Week-en mutatott be négy magyar divatmárkát.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.