Madonna-számmal debütál az apáca

Madonna Like a Virgin című számának feldolgozásával debütál az az apáca, aki megnyerte a The Voice című tehetségkutatót Olaszországban júniusban. Cristina Scuccia nemcsak hangjával hívta fel a közönség figyelmét, hanem azzal is, hogy a tévéshowban sem vetette le az apácaruhát, de teljes erőbedobással teljesített a színpadon.

A 26 éves nővér azt mondta: ő maga választotta ki debütáló dalát, senkit sem akart döntésével provokálni vagy sokkolni, de felkészült arra, hogy kritizálhatják majd őt - olvasható a BBC hírei között.

Szerinte a „Like a Virgin" arról szól, hogy a szerelemtől újjászülethetünk, magunk mögött hagyhatjuk a múltat – nyilatkozta az Avvenire című katolikus lapnak.

Míg Madonna előadásában a dal ritmusos, igazi 80-as évekbeli sláger volt, Cristina nővér ballada formájában tárja majd közönsége elé.

Az éneklő apáca azt is elmondta: nem hiszi, hogy Madonna hallott dalának készülő feldolgozásáról, de szívesen látni az arcát, amikor a popsztár meghallja az újragondolt „Like a Virgint".

Cristina nővér Alicia Keys No one című dalával jutott be a The Voice-ba Olaszországban, ahol egyebek mellett a Flashdance betétdalát, a What a feelinget is elénekelte - írja a hvg.hu.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.