Madonna-koncert - mégis a Kincsem parkban

Egy hétig nem lehetett tudni, hol is rendezik meg augusztus 22-én a Madonna-koncertet. Az eseményt eredetileg a Kincsem Parkba tervezték, de múlt kedden szóba került a Puskás Ferenc Stadion. Augusztus 5-én a szervezők bejelentették, a a show az eredeti helyszínen lesz.

A Puskás Ferenc Stadiont kezelő Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) közleményében elnézést kért a Madonna-rajongóktól, valamint a koncert szervezőitől, a Live Nationtől. Minden igyekezetük dacára sem sikerült megoldást találni arra, hogy a koncertet a Puskás Ferenc Stadionban tarthassák. - jelentette az MTI. A híradásból az is kiderül: az eredeti helyszínen, a Kincsem Parkban lép fel majd az amerikai énekesnő.

Hónapok óta a rajongók erre a helyszínre vásároltak jegyet. A szervezők múlt kedden közölték, hogy a Puskás Ferenc Stadion adhat otthon Madonna show-jának. Kisteleki István MLSZ-elnök azonban levelet írt Török Ottónak, a NUSI főigazgatójának, és azt kérte, a válogatott két szeptemberi, a svédek és a portugálok elleni hazai világbajnoki selejtezőjére való tekintettel ne a Puskás Stadionban rendezzék a koncertet.

Ezt követően a NUSI közleményben tudatta, hogy a létesítmény csak akkor lehet a koncert helyszíne, ha a szervező Live Nation Hungary megegyezik erről az MLSZ-szel. Utóbbi viszont jelezte: hajthatatlan az ügyben.

A Török Ottó által jegyzet szerdai közlemény kitér arra, hogy a NUSI alapszabályában a verseny- és élsport kiszolgálása, illetve a szórakozás és kulturális tevékenység helyszínbiztosítása is megtalálható. Hozzátette: a patinás Népstadionban, ma Puskás Ferenc Stadionban korábban óriási látogatottságú koncertek, izgalmas hazai és nemzetközi futballmérkőzések követték egymást. Most is az volt a szándékuk, hogy sok tízezer zeneszeretőt fogadhassanak, valamint, hogy a magyar labdarúgó-válogatott ezentúl új, a legkiválóbb minőségű gyepszőnyegen játszhassa mérkőzéseit.

 

Madonna
Madonna, 2009-07-29,
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.