Ma nyit a debreceni Campus Fesztivál

Több mint kétszáz koncert várja a fesztiválozókat a debreceni Nagyerdőn ma kezdődő Campuson. Kelet-Magyarország legnagyobb buliján ott lesznek a legnagyobbak: a magyarok közül a Tankcsapda, a Quimby és Péterfy Bori, a nemzetközi mezőnyből pedig többek közt a N.O.H.A és az Apocalyptica érkezik.

A mai nulladik nappal megkezdődik a debreceni Nagyerdőn a Campus Fesztivál, Kelet-Magyarország legnagyobb nyári bulija, amelyen tavaly csaknem ötvenezren fesztiváloztak négy nap alatt.

A nulladik napon többek között fellép a Freshfabrik, a The Grenma, a Black-Out,  a Dalriada, a Nemjuci, az Anna & The Barbies, az Ocho Macho vagy a Kollektíva, huszonegy zenekar ad koncertet három fedett sátorba, de a szombatig tartó fesztiválon összesen több mint kétszáz fellépő szórakoztatja a közönséget.

A Pepsi Nagyszínpadon csütörtökön föllép a PG Csoport, Péterfy Bori & Love Band és a Quimby, pénteken a Road, a Magna Cum Laude és Debrecen büszkesége, a Tankcsapda, míg szombaton az Irie Maffia, a Republic, valamint a finn világsztár, az Apocalyptica.

A teljes magyar pop-rock eliten kívül ott lesz a Campuson a Prágában összeállt, de Európa-szerte ismertté vált formáció, a N.O.H.A. és a Vancouverből érkező The Real McKenzies is. A Víztorony Pódiumon a Dumaszínház humoristái nyomják a poénokat, a szabadtéri mozi a gyermekkori emlékeket idézi majd, és idén először végigsétálhatnak a fesztiválozók az Európai Nyelvek Utcáján.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.