Lynch kiszáll a Twin Peaksből

Az amerikai filmrendező vasárnap a Twitteren jelentette be, hogy mégsem lesz a Twin Peaks folytatásának rendezője, mivel nem ajánlottak neki elég pénzt ahhoz, hogy úgy vihesse filmre a sorozat huszonöt évnyi hatásszünet után készülő harmadik évadának a forgatókönyvét, ahogyan szerinte kellene.
Ettől még – tette hozzá – a munka folyik majd tovább nélküle is. A döntésről majd személyesen is beszámol a színészeknek.

„Nagyon szeretem a Twin Peaks világát és azt kívánom, bárcsak másképp történt volna"-áll a bejegyzésben. A harmadik évadot műsorra tűző Showtime egy válaszul kiadott közleményben jelezte, reméli, hogy Lynch döntése nem végleges, és mégis sikerül majd megegyezniük a fennmaradó néhány nyitott kérdésben is a rendezőjével és a sorozat így teljes, eredeti dicsőségében térhet vissza. A tervek szerint a kultikus amerikai sorozat harmadik évada 2016-ban kerülhet képernyőre – Lynch-csel vagy nélküle.

Azt, hogy huszonöt év múlva újra találkoznak, Laura Palmer ígérte meg Dale Cooper ügynöknek a szintén a forgatókönyv körüli viták miatt kaotikusra sikerült második évad utolsó részében.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.