Larousse gasztronómia - magyarul
Különleges könyv jelent meg a Geopen Kiadó gondozásában: a Larousse gasztronómiai lexikon. Az első ilyen jellegű Larousse-kötet egyébként 1938-ban látott napvilágot először francia nyelven, és azóta a kulináris ismeretek első számú forrása - magyarul viszont első alkalommal vehetik kézbe a konyhaművészet művelői és pártolói.
Félreértés ne essék, ez nem szakácskönyv. Mintegy négyezer szócikkében minden megtalálható az alapanyag fajtáitól a legújabb technológiák számbavételéig, ráadásként persze azért a receptek sem maradnak el, 2500 található a testes és elegáns kiállítású gyűjteményben.
A szerkesztők a magyar változatot kiegészítették azokkal a specialitásokkal, amelyek nemzetközi hírű márkák, mint például a Gerbeaud, a Gundel, no meg a Pick, a gyulai kolbász és villányi, tokaji borok.