Tápláló vitaminsaláta

Elkészítési idő: 15 perc

Hozzávalók 2 személyre: 2 db közepes nagyságú sárgarépa, 2 marék madársaláta, 5 dkg dió, 2 ek. hidegen sajtolt olívaolaj, 1 ek. balzsamecetkrém, 1/2 kk. tengeri só

A madársalátát és a sárgarépát mossuk meg, majd a sárgarépát reszeljük le.

A diót egy mozsárban törjük apróra.

A sárgarépát tegyük a tányér szélére, a közepére madársalátát. Szórjuk meg dióval, majd sózzuk meg.

A sárgarépára öntsünk balzsamecetkrémet, az egész salátát pedig olívaolajjal locsoljuk meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.