Kétmilliós szilveszter

Az otthon szilveszterezők jobb híján a televíziós műsorokra fanyalodtak. Legtöbben, az éppen tévézők 42,9 százaléka (2 142 255 néző), a TV 2 Mikroszkóp B.ú.é.k. olcsó poénjaival mulatta az időt.

Újév napján 2 009 734 tévéző nézte az RTL Klub Híradóját, amivel így a műsor ezüstérmes a toplistán. A TV 2 Tényekje elsejei adásával be sem jutott a top harmincba, hiszen félmillióval kevesebben tájékozódtak erről a csatornáról. A harmadik helyet az Irigy Hónaljmirigy-show (TV 2) szerezte meg. Az évről évre silányabb show-t produkáló humoristák erőltetett szóviccein 1 825 058-an nevettek, vagy nem.

A "megmondós ember", Joshi Bharat talkshow-jára az éppen tévézők 36,4 százaléka volt kíváncsi (1 807 524 néző). Ezzel éppen lecsúszott a bronzéremről az indiai jós műsora.

Az új év másnapján az RTL Klub Krokodil Dundee Los Angelesben című filmjére regenerálódott az éppen tévézők 31,6 százaléka. Vasárnap este 1 616 289 néző kapcsolt a TV 2-re és leste a Naplót, hátha megtudja belőle, hogyan dobhatja le magáról az ünnepek alatt felszedett fölös kilókat.

Az RTL Klubon futó Cobra 11 című akciósorozat öt helyet rontott a nézettségi listán múlt héthez képest. Most a tizedik helyen posztolnak a német autópálya-rendőrök.

A szilveszteri mulatságok miatti másnaposságot sokan a Tarzan és az elveszett város című kalandfilm bámulásával próbálták enyhíteni. Az éppen tévézők 34,0 százaléka választotta aznap délután az RTL Klubot.

Az m1-en sugárzott Sas-taps című műsort 1 380 985 néző figyelte, ez a toplista tizenötödik helyére volt elég.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.