Őszi szőlősaláta

ELŐKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc

HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE: 5-5 levél saláta, 70 gr rukkola, 20-20 szem szőlő

A salátaöntethez: 2 ek hidegen sajtolt olívaolaj, 1 kk balzsamecetkrém, 1 kk méz, 1 kk citromlé

A szőlőszemeket megmossuk és félbevágjuk. A salátaleveleket megmossuk, apró darabokra szaggatjuk, majd hozzáadjuk a rukkolához.

Az öntet hozzávalóit jól elkeverjük, a salátára öntjük, majd az egészet lazán összeforgatjuk.

Önállóan pirítóssal, vagy főétel mellé fogyasszuk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.