Paradicsomos rák

Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók 2 személyre:

20 db garnélarák

1 konzerv egész hámozott paradicsom

1 konzerv sűrített paradicsom szósz

1 gerezd fokhagyma

2 kk bazsalikom

1 kk őrölt koriander

1/2 kk Vindallo curry

2 kk tengeri só

A rákokat megtisztítjuk és a hátukon teljes hosszban 3-4 mm mélyen bevágjuk.

Egy serpenyőben olajat forrósítunk. A rákokat
a kipréselt fokhagymával mind két oldalukon megsütjük az előző receptben ismertetett technikával.

A paradicsomokat kockákra vágjuk, és a paradicsom szósszal együtt a rákokhoz keverjük.

Fűszerezzük, felforrósítjuk, majd kis lángon főzzük 5 percet, majd kenyérrel fogyasztjuk

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.