Lajkó maratonja most véget ér

Fináléjához érkezett a Lajkó Félix-maraton: február 27-én és 28-án a magyar zenész három koncerten lép fel olyan barátokkal, mint Palya Bea, Mohammad Reza Mortazavi, Balázs János és a Budafoki Dohnányi Zenekar.

Két és fél hónap, 20 koncert itthon és külföldön: fináléjához érkezett a Lajkó Félix-maraton, amelynek lezárásaként nagyszabású produkciókat láthatunk február 27-28-án a Müpában világhírű vendégekkel.

A hegedűvirtuóz – írja a kultúrpart – 40. születésnapja alkalmából két új lemez anyagával, négy formációval turnézott, köztük a bécsi Konzerthausban és Berlinben lépett fel. A február végi fináléra pedig két nap alatt három koncerten fejti ki Félix a zenei gondolatokat, amelyek most éltetik.

Palya Bea, Balázs János zongoraművész, Mohammad Reza Mortazavi iráni ütővirtuóz, Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar, Porteleki László, a Muzsikás prímása, Tintér Gabriella, Csizmadia Anna, Benke Félix, Brasnyó Antal és a szabadkai zenekar lépnek fel Lajkó Félix vendégeként a maraton zárókoncertjein. Vagyis jelen lesznek a művészbarátok, akik meghatározóak számára és valódi társai a színpadon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.