Ladánybene 26

Szombaton ismét az A38-on ünnepli magát a hazai reggae élet vezető zenekara, a huszonhat éves Ladánybene 27. A program ezúttal a nagy multi kiadók szorításából kiszabadult LB27 munkásságából áll. A 2000-es évek CrossRoads istállójában eltöltött kreatív időszak és az abszolút saját kiadású albumok fémjelezte korszak roots reggae világa jelenik meg ezen az estén.

A Ladánybene 27 zenéje állandó fejlődésen megy keresztül, ennek egyik eredője a billentyűs poszton másfél éve a zenekarban munkálkodó Kálmán András játéka. Ez az este tehát a LB27 új dolgairól is szól, melynek első hírnöke a tavasszal a Petőfi Rádió slágerlistáját hosszú ideig vezető Feel Di Roots – című dal volt. November 12-én több új LB27 szerzeménnyel is találkozhatnak a rajongók.

Ladánybene 27
Ladánybene 27

Ahogy azt a publikum a nyári fesztiválokon megszokhattaa, a zenekar erre az estére is kiegészül fúvósaival, Görögh Dani trombitással, Pásztor Ákos szaxofonossal és Ladányi Ádám harsonással. A ritmusszekciót a nagyreményű Knotty Headz zenekar egykori dobos-énekese Krecsmáry Zsolt erősíti, a vokált Mr.Roul NO, az Another Day és T-Rex Riders korábbi énekese színesíti.

Az este nyolc órakor kezdődik a legfoglalkoztatottabb hazai reggae selecta, Áfonya legjobb zenéivel, majd este kilenckor a Vibekillaz zenekar (A38-on megrendezett idei Talentométer tehetségkutató második helyezettje) melegíti tovább a hangfalakat és hangolja a közönséget. Fél tizenegykor az LB27 NegusMagus riddimjére kiírt pályázat első három helyezettje, az Afrodzaqum, az Uahdeez aka Tom420 és Bottah B mutatja be tudományát.

A Ladánybene 27 este tizenegykor lép színpadra az A38-on, a koncert után hajnalig tartó after party veszi kezdetét, a házigazdák: Selecta Áfonya, MC B.Best és Krecsmáry Zsolt.

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.