Kreatívabbak a magyar fesztiválok

Kreatívabbak és felkészültebbek a magyar fesztiválszervezők nyugat-európai társaiknál - véli Lobenwein Norbert, a minap Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának címét elnyerő soproni Volt fő szervezője.
Sok tekintetben jobbak a magyar fesztiválok, mint a nyugat-európaiak - jelentette ki Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál főszervezője vasárnap este az M1 aktuális csatorna műsorában.

A főszervező - hangsúlyozva, hogy nem csak a Sziget Kft. rendezvényeire gondol - azt mondta: mind a programok, mind a szolgáltatások tekintetében kreatívabbak, felkészültebbek a magyar fesztiválszervezők. Sok energiát és pénzt fordítanak arra, hogy igazán komfortosak és szerethetőek legyenek a fesztiválok - tette hozzá.

A Sziget és a VOLT fesztivál is díjat nyert a European Festival Awards hollandiai Groningenben tartott gáláján szerda este. A VOLT Fesztivál a közepes méretű rendezvények versenyében lett Európa legjobbja, míg a Sziget a legjobb programkínálat kategóriában lett első - közölte csütörtökre virradó éjszaka Vető Viktória, a Sziget Kft. sajtófőnöke az MTI-vel.

A VOLT sikerével immár a szigetes fesztiválok mindegyike nyert kategóriájában a European Festival Awardson. A Sziget először 2011-ben hozta el a legnagyobb fesztiválok első helyezését. A 2012-es Balaton Sound a közepes méretű kategóriában volt Európa legjobbja, a 2013-ban debütált B.My.Lake abban az évben a legjobb új fesztivál kategóriában volt a győztes, 2014-ben pedig ismét a Sziget lett a kontinens legjobb nagyfesztiválja - ismertették közleményükben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.