Kossuthkifli a Duna tévén

Március 15-én mutatják be a Duna televízióban a Fehér Béla: Kossuthkifli című nagy sikerű regényéből készített tévésorozat első epizódját. A hatrészes, igazi kosztümös szériát Rudolf Péter rendezte.
A majd kétszáz helyszínen forgatott részekben több mint száz színész szerepel. A teljesség igénye nélkül: Lengyel Tamás, Nagy-Kálózy Eszter, Trokán Nóra, Kálloy Molnár Péter, Reviczky Gábor, Haumann Péter, Kőszegi Ákos, Törőcsik Mari, Básti Juli, Kéry Kitty, Fátyol Kamilla, Scherer Péter, Szabó Győző, Kamarás Iván, Fenyő Iván és Szarvas József.

Az alkotók szerint a történet egy XIX. századi road movie. Veszélyes kalandokkal, az ilyenkor elengedhetetlen meneküléssel, konspirációval, gyilkosságokkal. De természetesen nem hiányozhat a mindent elsöprő szerelem sem. A mesei elemeket a holt lelkek, kísértetek és tündérek jelenítik meg.

A rendező-producer Rudolf Péter a sorozattal kapcsolatban úgy nyilatkozott: „Életem legnagyobb és legizgalmasabb feladata volt a Kossuthkifli. Mikor elkezdtem, nem is voltam tisztában vele, mekkora fába vágtam a fejszém. Ezzel arányos mértékű most az izgatottságom. Remélem a végeredmény - több száz megszállott munkatárs kétévi munkája – elnyeri majd a nézők tetszését!"

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.