Körbekerített város

Wayward Pines idillinek látszó kisváros valahol Idaho államban, nem messze a fővárostól, Boise-tól. A szomszédok boldogan sütögetnek együtt, a sajtburger isteni, és mindenki nagyon segítőkész.

Csakhogy valami nagyon nincs rendben Wayward Pinesban. Az még csak apró furcsaság, hogy a városban nincsenek tücskök, az már nagyobb probléma, hogy két szövetségi ügynöknek is nyoma veszett, amikor ide vezényelték őket. Ethan Burke (Matt Dillon) titkos ügynöknek tehát az a feladata, hogy kiderítse, mi történt velük.

Csak hát a városba menet súlyos balesetet szenved. Iratok, jelvény és mobiltelefon nélkül tér magához a helyi kórházban, napokig nem tud kapcsolatba lépni a külvilággal. Annyira összezavarodik, hogy már abban sem biztos, mi valóságos, mi nem. Megpróbálja kinyomozni, mi történik, és szembesül a szörnyű igazsággal: talán soha nem jut ki élve innen.

A történet szálai Blake Crouch azonos című könyvének eseményeit követik, bár több helyen jelentős eltérés mutatkozik a két változat között. A pszichothrillert egyfajta új Twin Peaksként jelentették be, az első részek bemutatása után azonban kiderült, hogy a Wayward Pines megáll a saját lábán, nincs szüksége a nagy előd iránti nosztalgiára. A sorozat készítésében Antal Nimród is közreműködött. A tízrészes széria utolsó előtti epizódjának rendezését bízták rá.

I!

Csütörtökönként

KEZDÉS: 23.40

CÍM: Wayward Pines

SZEREPLŐK: Matt Dillon, Carla Gugino, Juliette Lewis

CSATORNA: FOX

ANTAL NIMRÓD EPIZÓDJA: 07. 09.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.