Kolbászoló csillagok a Sportcsarnokban

Nyár első hétvégéjén kedvünkre dúskálhatunk a hetvenes, nyolcvanas évek nemzetközi és hazai blues, funky, pop, vagy rock előadói közül. A korszak zenelegendái a budapesti Puskás Ferenc Sportcsarnokban lépnek fel, egy korty bor és egy falat sonka mellett.

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Két nap, négy színpad - több mint 40 hazai és nemzetközi híresség. A StarGarden fesztivál - a Sziget Szervezőiroda jóvoltából - a tapasztaltabb korosztály előadóit vonultatja fel. A június 4-5-én tartó rendezvénynek a Puskás Ferenc Sportaréna és a SYMA csarnok ad otthont. A lista még nem teljes, de az már biztos, hogy itt lesz az Animals, a Deep Purple, a funky fejedelme, a Kool and the Gang, valamint az Osibisa. Fellép a Blood Sweat and Tears, a blues-király John Mayall a Bluesbreakers élén, valamint a jazz-funkot képviselő Mezzoforte zenekar.

Magyar előadókban sem lesz hiány: Ákos a fesztiválon adja egyetlen budapesti koncertjét, továbbá fellép a korszak két óriása, a Korál és az Omega. A színpadon játszik a nemcsak tűrt, de gyakran tiltott Beatrice Nagy Feróval, a hazai blues képviselői, Deák Bill Gyula és Hobo, de csöröghetünk a KFT, vagy a Bikini örökzöld slágereire is. A hajnalig tartó bulikért pedig a Bergendy és az Oldboys lesz felelős.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Ha megéheznénk a nagy tánc közben, finomságokért nem kell messzire mennünk. A hétvége ugyanis nem csak a szemnek és fülnek lesz kellemes, hanem a szájnak is. A StarGarden fesztivál a hazai konyha remekeit is felvonultatja: nívós borokkal és pálinkákkal várják az érdeklődőket, továbbá mindenki megkóstolhatja a hazai kolbászt, sonkát, a bor mellé készült kézműves sajtról nem is beszélve.

Jegyek országszerte kaphatók az ismert jegyirodákban, a VOLT BOLT-ban valamint május 1-től a budapesti Nyugati téren található StarGarden Pontban Üdülési Csekket és Sodexo utalványt is elfogadnak.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.