Koblencz Zsuzsa története a legjobb

Lapunk egykori munkatársa nyerte a Mindspace nonprofit szervezet 100 szóban Budapest című akcióját ez alkalommal. Koblencz Zsuzsa története két idős hölgy és egy tagbaszakadt alak afférjáról számol be. A pályázatra rekordszámú, összesen 1154 pályamű érkezett.

A beérkezett pályázatok közül a zsűri – Winkler Nóra, Szőllőssy Balázs, Nagy Dániel Viktor – Koblencz Zsuzsanna Kaland című művét találta a legjobbnak. A második helyen Molnár Nikolett (Budapest, 29) Apu című története, míg a harmadik helyen Csabai Ágnes (Gödöllő, 51) Szivárvány című írása végzett.

Az első helyezett, ma már nyugdíjas Koblencz Zsuzsanna évtizedeken át újságíróként dolgozott különböző napilapoknak. Történeteit évtizedek óta gyűjtögeti és papírra is veti. Véleménye szerint hiába sulykolják belénk, hogy ezekre az írásokra az olvasóközönség manapság már nem kíváncsi, ő abban hisz, hogy ezek a mesék igenis fontosak, hiszen ezekből az apró momentumokból áll össze az életünk.

A legjobb történetek, valamint a pályaművekhez készített illusztrációk október 18-ig tekinthetőek meg a Bálna Budapestben. A legjobb 100 pályaművet letölthető pdf-ben, valamint nyomtatott formátumban, egy kiskönyvben is elolvashatják az érdeklődők, a 12 legjobb pályamű itt is olvasható.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.