Ki Mit Tube: feltűnő ismeretlenek

Elsősorban zenei produkciókkal pályáztak az ország legnagyobb online videó-versenyén, a Ki Mit Tube első fordulóján indulók. A 373 beküldött produkciót és a zsűritagok 102 kritika videóját összesen 8,5 milliószor tekintették meg a netezők, akik 110 ezer szavazatot adtak le a versengő produkciókra.

Mint arról a szervezők közleményben számoltak be: „az első fordulóban a legtöbb szavazattal Bánki Beni büszkélkedhet, egyenlőséget hirdető slamjére 4 352-en szavaztak. A legnagyobb nézettséget és a második legtöbb szavazatot pedig MC Kitti érte el, 159 197 videó-megtekintést hozó, a napjainkban ezerszámra születű nehéz sorsú raperek világát parodizáló videójával. Szavazatok tekintetében a képzeletbeli bronzérmet a The BMG társulat szerezte meg, ők David Guetta és az Ocho Macho egy-egy slágerét gyúrták össze egy capella produkcióba."

A Ki Mit Tube középdöntője tegnap a 99 legtöbb szavazatot kapott produkció készítője számára vette kezdetét, ők két új videót tölthetnek fel. Ezek közül a 9-9 legtöbb szavazatot szerző pályamű szeptember 15-én kerül a Ki Mit Tube zsűrije elé, eredményt öt nappal később hirdetnek.

A versenyt már menet közben sikeresnek lehet minősíteni, ugyanis naponta 300 ezer nézőt vonzottak az ismeretlenségből feltűnt tehetséges alkotók vidói. Kérdés, hogy az első szakaszt jól záró versenyzők közül ki lesz képes túlszárnyalni korábbi teljesítményét, és még több szavazót megnyerni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.