Keresik a legjobb utcazenészt

Versengő utcazenészekkel, izgalmas nemzetközi produkciókkal és kiváló hazai formációkkal várja Veszprém megújult belvárosa az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál látogatóit július 22-25. között. A fesztivál kezdetével indul a szavazás is és a végén kiderül, ki lesz idén az ország legjobb utcazenésze.

4 napon át, 7 helyszínen, 140 koncert lesz: német, francia, angol, szlovén, olasz, kanadai, izraeli, svájci, brazil, koreai, magyar zenék és zenészek pszichedelikus swing, arab reggae, balkáni jazz, rhythm'n'blues, rocksteady, bebop, gypsy swing, hip-hop blues, old school rock'n'roll, rockabilly swing, beatbox blues, afro-soul-latin-jazz-dance, koreai beatbox stílusokban.

Az Utcazene fesztivál egy egyedi koncertfolyam és egy megmérettetés is egyben, ahol az előzetesen kiválasztott 20 formáció küzd majd a díjakért. A legjobbakat 1 000 000 Ft összdíjazásban részesítik, 500 000 Ft sorsáról szakmai zsűri dönt, 500 000 Ft-ról pedig - az OTP Bank jóvoltából - a fesztivál közönsége szavazhat.

Szavazni a www.facebook.com/otpbank.hu oldalon lehet július 22. 16:00 órától július 25. 19:30 óráig. Egy szavazó több szavazatot is leadhat, de minden fellépőre csak egy érvényes leadott szavazata lehet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.