Kaufmann: Ne hagyjátok magatokat félrevezetni!

A világhírű tenor, Jonas Kaufmann Facebook-oldalán figyelmezteti rajongóit, a Decca kiadónál most megjelenő lemeze régi felvételeket tartalmaz új csomagolásban. Igazi albuma ősszel jelenik meg a Sonynál.
„Kedves Barátaim! Kérlek, ne hagyjátok magatokat félrevezetni a Decca most megjelenő 'Jonas Kaufmann – The Age of Puccini' című lemeze által. Ezen ugyanis csak három Puccini-ária szerepel: egy 2007-es felvételről a 'Che Gelida Manina' és az 'E lucevan le stelle', valamint egy jelenet a La Rondinéből, amelyet 2008-ban rögzítettünk Renée Fleminggel a 'Verismo' című albumra. A fennmaradó 18 szám a 2010-es 'Verismo Arias' című lemezről származik” – írja Jonas Kaufmann Facebook-oldalán.

Tehát ezek már ismert felvételek – új csomagolásban. Kaufmann azt is hozzátette: hozzájárulása nélkül készült a lemez.

Az „igazi” Puccini-albumnak azt nevezi, amelyet tavaly ősszel Rómában vettek fel Antonio Pappano irányításával, és a Sonynál jelenik meg szeptember közepén. Kizárólag Puccini-áriák és jelenetek lesznek rajta többek között a Manon Lescaut, a Bohémélet, a Tosca, a Nyugat lánya és a Turandot című operákból – írja blogján Bősze Ádám.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.