Juliette Lewis a Hajón

Péntek este az A38-on lép fel Juliette Lewis. Punkbalegyenes, tébolyult vonzerő, némi kultúrsokk és valami hihetetlen rakendroll – ilyesmit várunk a művésznőtől és bandájától, a New Romantiques-tól. Lewisék őrületét az Irie Maffia Rock Trio vezeti fel. Indul a nyár.

Juliette Lewis-t talán senkinek sem kell bemutatni. (Akinek mégis, az némi életrajzért és filmográfiáért ide, zene reményében pedig ide kattintson.) Energikus, sziporkázó, szeretni valóan őrült és sikeres színésznő és énekesnő. Legutóbb két éve örvendeztette meg a magyar közönséget a Hegyalja Fesztiválon, most pénteken pedig az A38-on ad (hazánkban először klub-)koncertet új bandájával.

Juliette Lewis egy igazi energiabomba. Ugrál, táncol, pörög, teljesen átadja magát annak, amit éppen csinál, legyen az színészet vagy zene. Minden koncertje élményszámba megy. Legutóbb két éve örvendeztette meg a magyar közönséget szenzációs show-jával, akkor még a The Licks nevű bandájával zúzott. 2009-ben azonban szakított a zenekarral, új vizekre evezett, egy eddig ismeretlen területre vágyott. 2009-ben tehát megalakult a Juliette Lewis And The New Romantiques. Nem tétlenkedtek, még az évben megjelent a Terra Incognita, a Lewis kisasszony által hőn áhított ismeretlen terep, vadabb és a korábbihoz képest hangulatosabb gitárral, sötét és mély groove-okkal. Kicsit talán poposabb a korábbi két és fél The Licks-szel készített lemezhez képest, de ez nem feltétlenül baj. Változatos, szerethető, hangulatos, kicsit elborultan őrült, akárcsak a frontember énekesnő. Június 4-én az új album anyagát hallhatjuk az A38 fedélzetén. Igazán különlegesnek ígérkezik a péntek este, ez lesz ugyanis az első alaklom, hogy Juliette Lewis klub buli keretén belül lép fel nálunk.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Előtte az Irie Maffia Rocktrio gondoskodik a közönség hangoltságáról. Ha szabad még a péntek esténk, nem árt beszerezni a jegyeket mihamarabb, mert minden bizonnyal egy iszonyatosan hajrázós bulira számíthatunk, no és persze akinek még nem volt szerencséje Lewis kisasszony eszement koncertjéhez, nos, annak csak annyit mondunk: Juliette Lewist legalább egyszer az életben látni kell.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.