Jövőre jön az Assassin's Creed-film

A népszerű számítógépes játék adaptációját készítő Fox stúdió végre bejelentette, hogy jövőre pontosan mikor is tervezik bemutatni a várva várt filmváltozatot.

Az Assassin's Creed-film kapcsán már számtalan spekuláció látott napvilágot a múltban, mígnem aztán véglegesen eldőlt az, hogy a főhőst a Prometheus, a Frank és az X-Men filmek sztárja, Michael Fassbender fogja megformálni. Mellette az is eldőlt, hogy a produkciót Justin Kurzel (A snowtowni gyilkosságok) rendezheti, akivel Fassbender már jelenleg is éppen együtt dolgozik a Macbethen. A kérdőjeleket felváltó i-re a pontot a Fox stúdió által most közzétett premierdátum jelenti: 2016. május 27.

A széria mára már több részből áll, amelyek eltérő cselekményűek, így aztán az adaptáció jobbára csupán felületesen fog a játékokon alapulni. Ami egyelőre bizonyos, az az, hogy a leendő cselekményben egy pincért elrabol egy óriáscég, majd pedig egy Animus nevű gépbe ültetik, amelyen keresztül újra átélheti az ősei összes emlékét. Ennek során kiderül, hogy azért őt választották, mert a felmenői javarészt mind bérgyilkosok voltak, és a cég rajta, illetve rajtuk keresztül akar megkaparintani egy elveszett, titokzatos műtárgyat – írja a ComicBook híre nyomán a mozi24.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.