Jótékonysági előadás az Operaházban

Ezer gyermeket lát vendégül a Magyar Állami Operaházban a Klauzál Lions Klub. A jótékonysági gyerekelőadáson Ránki György: Pomádé király új ruhája című művét élvezhetik a kissrácok március 6-án vasárnap, délelőtt 11 órai kezdettel.

Idén harmadik alkalommal nyílik lehetősége a Klauzál Lions Klubnak, hogy közel ezer gyereket lásson vendégül a Magyar Állami Operaház előadásán. Mozgássérültek, gyengén látók, egészségesek, vidékiek és pestiek közösen élvezhetik a programot. Huszonkét éve működik Budapesten a Klauzál Lions Klub, amelynek célkitűzése a gyerekek életkörülményeinek jobbítása, a hátrányos helyzetű gyerekek patronálása és szerény lehetőségeihez képest az egészségügy támogatása.

Az Operaház jelenlegi vezetősége is fontosnak tartotta, hogy a jótékonysági gyerekelőadás hagyománya tovább folytatódjon és együttműködő partnerei a Klauzál Lions Klubnak a vasárnapi előadás megtartásában. Az esemény fővédnöke Csomós Miklós, kultúráért felelős főpolgármester-helyettes.

Az előadás előtt, 10 órakor adják át a korábbi jótékonysági bál nyereségének egy részét. Ötszázezer forint támogatást nyújtanak a vörösiszap térség háziorvosainak, ezzel is elősegítve az ott élő beteg gyerekek megfelelő gyógykezelését.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.