Jöhetnek a Saulos Oscar-poénok

Chris Rock humorista, színész lesz a 88. Oscar-gála műsorvezetője. Az eseményt 2016. február 28-án rendezik meg a Los Angeles-i Kodak Theatre-ben – jelentették be a szervezők.

Rock korábban már vezette egyszer a gálát: 2005-ben a 77. díjkiosztót. David Hill és Reginald Hudlin, a show producerei azzal indokolták a döntést, hogy nem akartak biztonsági játékot és nem baj, ha a néző kicsit veszélyben érzi majd magát.

Minden bizonnyal igazuk van, mivel Rock nem arról híres, hogy visszafogja magát a poénkodás terén. Mindenhez lesz hozzáfűznivalója. Minden bizonnyal a Nemes Jeles László rendezte Saul fia kapcsán is, mivel szinte minden elemző és szaklap már szinte borítékolta az arany szobrocskákat a magyar filmnek. Méghozzá nem az idegen nyelvű filmek mezőnyében, hanem a legjobb filmnek járó elismerésért folyó harcban.

Idén Neil Patrick Harris, tavaly Ellen DeGeneres, tavalyelőtt pedig Seth MacFarlane vezette a díjátadót – mindegyikük „biztonsági megoldás" volt. Magyar film pedig nem volt díj közelben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.