Jégpályából napos Terasz

Június 9-én nyit Budapest új kulturális és kulináris helye, a Terasz09, amely hangulatos, laza, igényes szórakozóhelynek ígérkezik. A városligeti Műjégpálya igazi urbánus paradicsommá alakul a nyáron, három hétig tizenöt produkció várja az érdeklődőket, lesz itt minden a balettől kezdve a koncerteken át a színi előadásokig.

Számos eddig nem látott és nem hallott koprodukciókban lépnek fel Magyarország népszerű művészei, Novák Péter, a Terasz09 művészeti vezetőjének műfaji határt leromboló összeállításában. Hallhatjuk majd Vivaldi Négy évszakát Horgas Eszter sajátos előadásában, a megszokottól kicsit másképp; részesei lehetünk a Szegedi Kortárs Balett és a Kaukázus együttes közös produkciójának; vagy megnézhetjük a Quimby és a Centrál Színház különleges Shakespeare adaptációját, a Vízkeresztet.

Ha egy fárasztó nap után azonban nem kívánnánk részt venni egy egész estés előadáson, akkor is érdemes benézni, hisz igazi gasztro-csoda vár a látogatókra: látványkonyha, sztárséfek, palacsintázó, fagyizó, tapas-, sushi-, sajt-, pálinka-, kávé- és koktél-bár, valamint Bor-terasz, és természetesen az italok arzenálját felvonultató ital-bárok.

Délutánonként a pódiumon izgalmas beszélgetések várják a látogatókat, költők, zenészek, divattervezők, borászok és színészek állnak az érdeklődők rendelkezésére, esténként pedig kellemes háttérzene mellett folytatódhat az eszmecsere vagy a vacsora.

A Koncertszínház és Gasztro-tér június 9-én indul: a 0. napon a Shantel & Bucovina Club Orkestar lép majd fel. Igazán vidám zenét játszanak, az elektronikus elemekkel fűszerezett balkán dallamok mindenkit megmozgatnak! Kedd este legújabb anyagukat, a Planet Paprika Tour-t mutatják majd be.

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.