Januárban indul a Veszettekkel nagyot bukó Goda Krisztina tévésorozata

Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című, hat epizódból álló sorozatot 2016. január 10-től heti rendszerességgel, vasárnap esténként háromnegyed kilenctől láthatják a nézők a Duna Televízión.

Az egyenként 52 perces részek a teátrum világába kalauzolják a nézőt, bepillantást engedve a kulisszatitkokba. Ármány, szerelem, féltékenység, szakmai irigység a színpadon és azon kívül.

Szervét Tibor és Schell Judit
Szervét Tibor és Schell Judit
Forrás: MTVA

A közszolgálati médiaszolgáltatás feladata többek között a magyar filmművészet támogatása, az új magyar filmalkotások bemutatása. Ez alkalommal egy olyan alkotás jött létre, amely a hazai színészvilág legnagyobb sztárjait vonultatja fel, így Schell Juditot, Csányi Sándort, Szervét Tibort, Szávai Viktóriát, Vecsei Miklóst, Mikecz Estillát, Fehér Tibort, Lovas Rozit és Géczi Zoltánt. A sorozat vezető írója Divinyi Réka, rendezője a Veszettekkel nagyot bukó Goda Krisztina – igaz, a Csak szex és más semmi című komédiája annak idején nagy siker volt.

Három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak, és a híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik, melynek egy színházi bemutató ad keretet az olvasópróbától a premierig. A sorozatot autentikus térben, a budapesti Thália Színházban és néhány külső helyszínen forgatták idén nyáron, szeptember közepéig bezárólag. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.