Jakuzafitnesz lesz a parlamentben Dúró Dórával

Az Országgyűlés Dúró Dóra vezette kulturális bizottsága a Yakuza Fitness bemutatójával zárja keddi ülését.

Már első látásra formabontónak tűnő, egyszersmind kétségkívül adrenalinbombával felérő programpontot iktatott be magának az Országgyűlés kulturális bizottsága keddi ülés napirendi pontjai közé. Oly, kétségkívül nehezen emészthető témák után, mint a szakképzés helyzete, Magyarország 2017. évi költségvetése, a közoktatás átalakításának szabályozási elvei, a Dúró Dóra jobbikos képviselő vezette bizottság mintegy levezetés gyanánt megtekintheti az „ABS Fitness Park bemutatását”. Az előadást Tálos Gergő és Kiss László, az ABS Fitness Park tervezői tartják.

A gyorplusz.hu portálon olvasható részletesebb beszámoló szerint a ABS Fitness Park nevű szabadtéri fitneszparkot április 4-én adta át Győrben Borkai Zsolt fideszes polgármester a támogató Audi Hungária képviselőjével együtt. A terület egyfajta, a Kiss László kidolgozta Active Body System (ABS) elveire épülő felnőttjátszótér.

Mint a tudósításból kiderül, a parkot a Yakuza Fitness üzemelteti. A yakuza.hu honlapon elérhető társaság Győr mellett Székesfehérváron és Budapesten is működtet edzőtermet. A cég 2011-ben alakult Yakuza Fight Club néven. Idén januárban váltottak a kissé lágyabb hangzású Yakuza Fitnessre. A cég ügyvezető-tulajdonosa Tálos Gergő.

Mindezek ismeretében minden esély megvan rá, hogy a fitneszező „jakuzák” kissé átmozgatják majd a nehéz témáktól megfáradt bizottsági tagokat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.