Ez a dal fog mától folyni a csapból is

Január 29-én érkezik Sia, az ausztrál dalszerző-énekesnő legújabb, hetedik lemeze, amelyről ma meg is mutatott egy új számot. Vagy – a Chandelier sikeréből kiindulva – nevezzük inkább máris slágernek.

A Bird Set Free című dal első hallásra nem szakad el különösebben a legutóbbi Sia-slágerektől: fájdalmas ballada teátrális hangszerelésben, drámai dobokkal.

A YouTube-on szintén nyilvánosságra hozott borító illeszkedik az eddigi koncepcióba: az énekesnő arca nem, az emblematikussá vált platinaszőke paróka viszont látható rajta – igaz, egy férfi fején, aki borotválatlan hónaljjal (ellenben makulátlanul szőrtelenre Photoshoppolt karokkal) pózol.

A paróka fele ugyanakkor fekete, ami talán bizonyos mértékű megújulást vetít előre a 2014-ben megjelent, 1000 Forms Of Fear című lemezhez képest.

  

Sia Furler – akit sikereinek köszönhetően Ausztrália leggazdagabb 40 év alatti polgárai közt tartanak számon – saját magán kívül írt dalokat Christina Aguilerának, Beyoncénak, Flo Ridának és Rihannának, de dolgozott már David Guettával is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.