Itáliai hétvége a Bródy Sándor utcában

Esztétika és funkcionalitás, hagyomány és modernitás, kézművesség és technológia Itália legfőbb jellemzői. Hétvégén a Bródy Sándor utcai Olasz Kultúrintézetben rendezik meg az Olasz Kaleidoszkóp című kulturális vásárt, ahol mindezt intézmények, kulturális szolgáltatók és gazdasági szereplők prezentálják.
A budapesti Olasz Kultúrintézet 2014. október 17-19. között egy olasz hétvégére várja az érdeklődőket, melynek során részesei lehetnek Olaszország budapesti bemutatkozásának kulturális, nyelvi, gazdasági, turisztikai és gasztronómiai szempontból. Egyfajta Olasz Kaleidoszkóp ez, ahol a tudás, az ízek, a kultúra, a hagyomány és az alkotóerő találkozik egymással.

A három nagy kiállítási szektor - intézményes (nagykövetség, Olasz Kultúrintézet, Ice - Olasz Külkereskedelmi Intézet, Enit - Olasz Nemzeti Turisztikai Hivatal), kulturális (olasz tanszékek, iskolák, olasz nyelvű rádió és televízió) gazdasági (design, divat, borászat és gasztronómia, bankok, turisztikai irodák, egyéb) – tájékozódásra és kapcsolatok teremtésére ad lehetőséget a közönségnek, mindezt kellemes kikapcsolódással és jellegzetes olasz ételek kóstolásával egybekötve.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.