Hiddleston is bejelentkezett Bond szerepére

Tom Hiddleston brit színész tovább táplálja azt a pletykát, miszerint ő válthatja Daniel Craiget James Bond szerepében.

Hiddleston azt nyilatkozta, hogy nagy rajongója a 007-es ügynöknek és nem utasítaná vissza a lehetőséget, hogy eljátssza James Bondot - írja a The Guardian.

Több fogadóiroda szerint is egy a tízhez az esélye annak, hogy a 35 éves színész követi Daniel Craiget a James Bond filmek főszerepében, s a közönség is jól fogadná, mivel jelenleg ő a hatodik legnépszerűbb a lehetséges színészek listáján.

Hiddleston, aki olyan filmekből ismert, mint a Hadak útján, az Örvény vagy az Éjfélkor Párizsban, jelenleg Tom Hardyt, Idris Elbát, Damian Lewist, Aidan Turnert, Henry Cavillt követi a népszerűségi listán. A színész számára a világhírnevet Loki szerepe hozta meg a Thorból és a Bosszúállókból.

Hogy Craig, aki 2005 óta játssza el James Bond szerepét, hamarosan lelép a színről, az után merült fel, hogy a TimeOutnak azt nyilatkozta, inkább összetörne egy üveget és felvágná az ereit, mint hogy még egyszer eljátssza a titkosügynök szerepét, s ha mégis megtenné, azt is csak a pénzért.

Neve: Hiddleston. Tom Hiddleston.
Neve: Hiddleston. Tom Hiddleston.
Vincent West / Reuters

Később próbálta tisztázni magát a BBC-nek és azt mondta, nem egészen így értette a dolgot, hazudott (mert olyat ő is szokott) és eleve utálja ezt a kérdést, de ez már nem sokat segített. Mára kész tényként kezelik, hogy Daniel Craig utolsó Bond-filmje a tavaly megjelent Spectre-A fantom visszatér volt, bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg és úgy hírlik, a színészt szerződés köti még egy mozi leforgatásához.

A rajongók és a sajtó mindenesetre keresi Craig lehetséges utódját.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.