Hangos Balaton, indul a Sound

Miként tavaly, az idén is majd százezer látogatót várnak Zamárdiba, a csütörtök reggel elkezdődött, négynapos zenei fesztiválra, a Balaton Soundra.

Az előző esti kapunyitást követően, csütörtök reggel hivatalosan is elkezdődött Zamárdiban a negyedik Balaton Sound zenei fesztivál. A négynapos rendezvény öt fő helyszínén majd kétszáz fellépő szórakoztatja a publikumot.

A szervezők szerint a pénteki és a szombati koncertek iránt a legnagyobb az érdeklődés. Ezt jelzi, hogy szombatra már elővételben elkelt az összes, valamivel több mint 25 ezer darab jegy. Emiatt már most felhívják a figyelmet arra: a bejáratnál, de még a Zamárdiba vezető utakon, sőt, az autópályán is jelentős, több órás várakozásra kell számítani szombaton.

Pénteken a Chemical Brothers és Paul van Dyk, szombaton pedig Paul Kalkbrenner, valamint David Guetta fellépése ígérkezik a legtöbbeket vonzó koncertnek. A csütörtöki nyitónapon a Pet Shop Boys mellett többek között Sven Vath és Paul Oakenfold lép a színpadra, míg vasárnap a 2many dj's, John Digweed és Jamiroquai is zenél.

Mint megtudtuk, a Sound történetében a múlt év volt a legsikeresebb, tavaly nyáron három teltházas nap volt, összesen 94 ezren váltottak belépőjegyet. A szervezők szerint az idén aligha születik rekord, de várhatóan megismételhetik a tavalyi eredményt.

Bár a fesztiválnak otthont adó zamárdi szabadstrandon négy napon át a zene lesz a főszerepben, a szervezők a futballrajongókról sem feledkeznek meg: a világbajnokság döntőjét óriáskivetítőn, a Balaton partján lehet majd megnézni.

A bemelegítő zenekarokra még nem mindenki figyel
Balaton Sound
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.