Hajmeresztő elektropop és táncos rave-ület

Október 22-én három egészen különleges zenekar lép színpadra a Trafóban. Egyedülálló muzsikájukkal és előadásmódjukkal kivételes atmoszférát teremtenek, melyben a táncé, a feszes tempóké és a magával ragadó látványvilágé a főszerep.

Az október 22-ei Dependent Revue elnevezésű program főszereplője a hazai underground három, meglehetősen karizmatikus frontembere köré szerveződő eat me!,  az  Esclin Syndo és az Óperentzia

Három temperamentumos énekesnő három egészen egyedi hangzásvilágú együttese, melyek mégis tökéletesen passzolnak. Az eat me! pörgős, táncos psychopop-ja remekül megfér a kicsit merengősebb, jazzesebb Óperentzia zenéjével, és a kicsit rockosabb, mégis elektronikus vonalat képviselő Esclin Syndoval. Egészen bizonyos, hogy senki sem marad majd nyugton a hajmeresztő elektropop és táncos rave-ület közepette.

Aki szereti az igényes elektronikus zenét, annak mindenképpen ajánlani tudom a három együttes fergeteges buliját. Minden produkció más-más élményt nyújt, az eat me!-re képtelenség nem táncolni, Kozma Orsi energiabombaként tombol a színpadon, és a vehemens dob-basszus szekció mindenkit mozgásba hoz. Az Esclin Syndo muzsikája kicsit borongósabb hangulatú, híresek arról, hogy fellépéseiket nem lehet megszokott koncertté redukálni, igazi színházi élményben van része ugyanis az embernek Berger Dalma különleges előadói stílusának köszönhetően. Az Óperentzia Nyíregyházáról érkezik, zenéjüket elég nehéz bekategorizálni, benne az acid-jazz, a drum and bass, és a breakbeat elemei alkotnak tökéletes egyveleget.

Az est különlegessége, hogy a megjelent nagyérdemű láthatja majd először az eat me! legelső videóklipjét egy óriási vásznon, és minden bizonnyal hozzájuthatnak 2009-es Weep című lemezükhöz is, mely ez idáig csak digitális formában volt elérhető.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

 

 

operentzia, Bárkay Tamásnak, 2009-10-07,
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.