Gyorsan gyógyul Kocsis Zoltán

Gyorsan javul a csaknem három hete súlyos kardiológiai műtéten átesett Kocsis Zoltán fő-zeneigazgató állapota – közölte kedden a családdal egyetértésben a Nemzeti Filharmonikusok igazgatósága az MTI-vel.

Kocsis Zoltán mind gyorsabban javuló állapota lehetővé tette, hogy elhagyja a kardiológiai osztályt. Jelenleg a rehabilitációra készítik fel.

Kocsis Zoltán
Kocsis Zoltán

A zongoraművész-főzeneigazgató ezúton is köszöni azt a sok jókívánságot, amely itthonról és külföldről, a művésztársaktól, barátoktól, közéleti személyiségektől és ismeretlenektől érkezett gyors és teljes felépülését kívánva – tolmácsolta Kovács Géza főigazgató.

Gyógyulásának a gondos orvosi ellátás mellett továbbra is alapvető feltétele a teljes nyugalom, ezért a művészt csak legközelebbi hozzátartozói látogathatják. A tervek szerint a karácsonyra meghirdetett Diótörő-előadásokat már ő vezényli.

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar fő-zeneigazgatóját váratlan megbetegedése miatt szeptember 21-én kórházba szállították, és még aznap sikeres kardiológiai műtétet végeztek rajta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.