Guzsalyas bál és Hamupipőke

Hamupipőke története zenében elbeszélve - akár ilyen koncertre is mehet az, aki a szombaton kulturális programon szeretne részt venni.

 

Az After Crying koncertezik este hétkor a budapesti Vigyázó Sándor Művelődési Házban.

Guzsalyas bált rendeznek a Szigony és a Somos zenekarok közreműködésével este nyolctól a Marczibányi Téri Művelődési Központban. Tánctanítók: Papp Eszter, Zoltán Eszter, Fülöp Attila, Földi Lehel.

Hamupipőke története elevenedik meg Rossini zenéjén keresztül fél tizenegykor és fél négykor a Zeneakadémián a Danubia Szimfonikus Zenekar előadásában, Bartal László vezényletével.

Gerendás Péter Bartók országában című albumának lemezbemutató koncertje este hét órakor kezdődik a Thália Színházban. A zenész együtt játszik 11 éves fiával, Danival, a vendég Tokody Ilona Kossuth-díjas operaénekes lesz. Fellép egy itt élő kínai zenészekből álló együttes is, amelynek tagjai a lemezen is játszottak.

A Balkan Fanatik mutatja be új, American Perestroika című lemezét este a Dürer Kertben. Közreműködik Prophet, a los angeles-i rapper.

A Futurespective - Új Flamand Mesterek fesztivál részeként a The Subs, Shameboy, az Anima és Bergi & Svindler (Monkey6) lép fel este tíztől az A38-on.

A Mahler Ifjúsági Zenekar hangversenye este fél nyolckor kezdődik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Vezényel Ingo Metzmacher, közreműködik Jane Irwin (ének), a Nemzeti Énekkar, az MR Gyermekkórusa.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.