Fölszáll a páva, de még lehet jelentkezni

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy héttel tovább, május 19-én éjfélig lehet nevezni a Hagyományok Háza és az MTVA közös tehetségkutató versenyére. A jelentkezéseket nemcsak on-line, hanem hagyományos postai levélben, illetve e-mailen is fogadják.

Április elején másodszor hirdette meg 16 és 35 év közötti fiataloknak a Hagyományok Háza és az MTVA a Fölszállott a páva népzenei, néptáncos tehetségkutató versenyt, amelyre négy kategóriában várják a jelentkezéseket:

1. Énekes és hangszeres szólisták

2. Zenekarok, hangszeregyüttesek és énekegyüttesek

3. Táncos szólisták és táncospárok

4. Néptáncegyüttesek

Az eredeti jelentkezési határidő május 12. éjfél volt, de a szervezők a határidő meghosszabbítása mellett döntöttek, hogy minél több fiatalnak biztosítsanak lehetőséget a részvételre.

A jelentkezés történhet on-line a http://www.hagyomanyokhaza.hu/folszallottapava/jelentkezes/ oldalon, ezen kívül a word formátumú jelentkezési lapot vissza lehet küldeni e-mailben, csatolmányként a pava@hagyomanyokhaza.hu címre, vagy kinyomtatva postai úton a Fölszállott a páva 2014 Hagyományok Háza, 1251 Budapest, Postafiók 23. címre.

A további részletek, a versenykiírás, a word formátumú jelentkezési lap a http://www.hagyomanyokhaza.hu/page/11200/ és a www.folszallottapava.hu oldalon található meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.