Fogynak a jegyek Madonna koncertjére

Kelendőek a jegyek az augusztusi Madonna koncertre: kígyózó sorok álltak a jegypénztárak előtt. A jegyiroda számítógépes rendszere összerogyott.

Madonna idén folytatja tavaly megkezdett Sticky & Sweet turnéját, amellyel ezúttal Magyarországra is ellátogat. 2008-ban a turné felállított néhány jegyeladási rekordot: a legtöbb helyszínre percek alatt fogyott el az összes belépő. Ez idén is folytatódott, a legtöbb stadion a jegyértékesítés megkezdése után rekord sebességgel vált teltházassá.

Az augusztusi magyarországi koncertre ma délelőtt tíz órakor kezdték el árusítani a jegyeket, és a legnagyobb jegyirodák előtt már kora reggeltől hosszú sorok álltak. Az első órában a limitált mennyiségű, színpadhoz közeli álló, az ülő és a VIP jegyek iránt volt a legnagyobb a kereslet. Az online értékesítés jelenleg szünetel, miután a Ticketpro szervere összeomlott. Ha így folytatódik, a hétvégén már elfogyhat az összes kiemelt és korlátozott darabszámú jegy.

Itthon először az AC/DC jegyekért volt hasonló roham tavaly, akkor az első órában közel 2.000 jegy talált gazdára és 26 óra kellett a teltházas Aréna koncerthez. Pár nappal később a Depeche Mode Népstadion koncertjére is sokan váltottak belépőt, az első órában 2.500 darabot adtak el, a buli gyakorlatilag már most teltházas, alig háromszáz jegy maradt.

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Egy vásárló mutatja a sorban állók előtt a egy belvárosi jegyirodánál Madonna augusztus 22-re meghirdetett budapesti koncertjére váltott 22.500 forintos belépőjegyeit.
Egy vásárló mutatja a sorban állók előtt a egy belvárosi jegyirodánál Madonna augusztus 22-re meghirdetett budapesti koncertjére váltott 22.500 forintos belépőjegyeit.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.