Fishing On Orfű: végleges a program

Bejelentették a június 17–20. között látható, hallható Fishing On Orfű szervezői a fesztivál 2015-ös programját, ahol, mint minden évben, a magyar alternatív zene jelentős képviselői adnak koncertet.
A június 17-én kezdődő négynapos program nulladik napját a HS7 és a Kispál és a Borz nagyszínpados koncertje indítja, míg az első napon a Mary Popkids, Intim Torna Illegál, Punnany Massif, és a Halott Pénz a fő headlinerek. A folytatásban koncertet ad a Quimby, a 30Y, a Vad Fruttik, a Kiscsillag és a Hiperkarma is, amelyet számos magyar underground zenekar követ.

Az egyszerre öt színpadon zajló eseményen olyan feltörekvő és manapság egyre ismertebbé váló zenekarok is fellépnek, mint a Blahalousiana, a Ricsárdgír, a Middlemist Red, a Wellhello vagy éppen a Grand Mexican Warlock. A Fishing on Orfű tehát az idén is felvonultatja a magyar rock és alternatív zene széles skáláját, amelynek teljes programja a fesztivál honlapján érhető el.

Az érdeklődésre jellemző, hogy a bérletek már jóval a teljes program kihirdetése előtt elfogytak, míg a napijegyek is csak 1000-1000 példányszámban érhetőek el a csütörtök, péntek, szombati napokra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.