Fischer Iván és a nyereményjáték

Aki képben van, mi több, képbe is akar kerülni, feltétlenül menjen el június 16-án, szombaton este 6 órára a Szépművészeti Múzeumhoz, és hallgassa meg a Budapesti Fesztiválzenekar történetének legrövidebb – ingyenes – koncertjét. Megéri: a közönséget lefotózzák, a képet felteszik a Facebookra, ahol kis szerencsével bárki nyerhet, aki látszik rajta.

Az idei Múzeumok Éjszakájának nyitóeseményén Fischer Iván és együttese a helyszínhez és a múzeumi éjszaka egészéhez illő módon, stílszerűen Muszorgszkij népszerű műve, az Egy kiállítás képei utolsó két tételét játssza majd – egy mindössze negyedórás koncert keretében.

Fischer Iván
Fischer Iván

Érdemes ott lenni a Szépművészeti lépcsőjén a BFZ-vel, részesévé válni az egyszeri és megismételhetetlen művészi és közösségi élménynek. A koncerten ugyanis nemcsak a Baba Jaga kunyhója és A kijevi nagykapu című tételeket lehet maghallgatni, hanem egy nagy csoportkép szereplője is lehet, aki ott van: egy speciális fényképezőgéppel nagyfelbontású fotó készül majd a közönségről.

Aki rajta lesz a közös fotón, amely a Szépművészeti lépcsősorának legtetejéről készül, annak azonban nem csupán tárgyi emléke lesz a villámkoncertről, de akár még nyerhet is az arcával. A fotó ugyanis felkerül majd a BFZ Facebook-oldalára, s akik a képen felismerik önmagukat, kis szerencsével BFZ-koncertjegyeket és más értékes ajándékokat is nyerhetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.