Férfiválság Stohl Andrással

A csatorna húzóneve lesz a főszereplője az RTL Klub új tévésorozatának, mely Válás címmel ősszel debütál majd a képernyőn – adta hírül a Bors nevű napilap. A produkció franchise, tehát egy máshol már bizonyított formulát vásárolt meg a tévécsatorna. Ilyen esetben a jogtulajdonos egy másik tévétársaság vagy produkciós iroda részére engedélyezi a műsor címének, karaktereinek, konfliktusainak használatát.

Stohl Andrástól nem áll majd távol a szerep
Stohl Andrástól nem áll majd távol a szerep
Reviczky Zsolt

Nem ritkán a műsor kommunikációját is meghatározzák, sőt a műsorkörnyezetet is. Az eredeti holland széria a harmadik évadnál tart, és három olyan férfiról szól, akikben csupán annyi a közös, hogy középkorúak, és éppen válnak. Mondanunk sem kell talán, nem kevés problémával. A három férfi összeköltözik, és megegyeznek abban: addig maradnak a közös lakásban, míg a magánéleti válságaik nem rendeződnek.

A kényszerű haverkodásból barátságok szövődnek, és persze rengeteg fergeteges buliban kulminálódnak az egyre szorosabbá váló viszonyrendszerek. A sorozat gyártója a Filmpartners, azaz Pataki Ági és Kovács Gábor, akik többek közt az Üvegtigris-filmeket, de számos szerzői művet is jegyeznek. Kovács lapunknak megerősítette, hogy Stohl András lesz az egyik főszereplő, a két másik színész személye azonban még nem publikus. A stábot a későbbiekben az RTL sajtóosztálya fogja nyilvánosságra hozni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.